Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ علی اصغر کشاورز حسین آبادی رئیس کمیته امداد شهرستان قزوین در بازدید از دو خانواده مددجوی تحت حمایت که در قالب طرح مفتاح الجنه با حضور مدیران کل کمیته امداد و استاندار و تحقیقات صنعتی استان برگزار شد، بیان کرد: یکی از محوری ترین خدماتی که در کمیته امداد امام (ره) دنبال می شود، ایجاد اشتغال برای نیازمندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تا زمانی که موضوع اشتغال و درآمدزایی برای این خانواده ها حل نشود، رفع فقر در آن خانواده با گره اساسی روبروست.

رئیس کمیته امداد شهرستان قزوین اضافه کرد: کمیته امداد امام (ره) در ارائه سیاست های حمایتی همچون پرداخت کمک معیشت به رویکرد مُسکنی درد فقر توجه دارد از این رو تن پروری و بیکاری به هیچ وجه نمی تواند کار درست برای زندگی باشد.

وی تصریح کرد: از هر مددجوی توانمندی که برای عملی کردن هنر و حرفه خود برنامه شایسته و منطقی داشته باشد حمایت های لازم را داشته و امکان دریافت تسهیلات قرض الحسنه را فراهم می کنیم.

کشاورز توضیح داد: زنان سرپرست خانوار به لحاظ نقش مضاعفی که در اداره خانه دارند برای خروج از خانه و نهگهداری توأمان فرزندانشان با مشکل مواجه هستند از این رو طرحی را تحت عنوان تحویل دستگاه های میوه خشک کن راه اندازی کرده ایم.

وی تأکید کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 14 دستگاه میوه خشک کن برای اشتغال مددجویان جویای کار تحویل شده که برنامه گام نخست 20 دستگاه است.

رئیس کمیته امداد شهرستان قزوین خاطرنشان کرد: دستگاه های تحویلی به مددجویان از نوع سه طبقه بوده و بستر لازم برای خرید محصولات و فروش محصولات مددجویان فراهم شده تا بتوانند در فرایندی شایسته به درآمدزایی بپردازند.

وی یادآورشد: مددجویان فاقد مهارت می توانند با دریافت آموزش های فنی و حرفه ای، برای اشتغال زایی آماده شده و از تسهیلات اشتغال زایی بهره مند شوند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال خانواده فقر فنی و حرفه ای کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۱۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت‌گذاری‌ها در مولد‌سازی به استان‌ها واگذار خواهد شد

رئیس سازمان خصوصی‌سازی کشور گفت: اختیارات مولد‌سازی را به استان‌ها واگذار کردیم و تنها کاری که در پایتخت انجام می‌شود قیمت‌گذاری نهایی است که آن هم به زودی به استان‌ها واگذار خواهد شد‌. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، ابراهیم بازیان معاون وزیر اقتصاد و رئیس سازمان خصوصی‌سازی کشور در نشست کارگروه استانی مولد سازی که به ریاست مهدی دوستی استاندار هرمزگان و باحضور اعضاء برگزارشد، هدف از اجرای طرح مولدسازی را ایجاد جاذبه و تسریع در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام کشور دانست و اظهار داشت: بعضا شاهد مقاومت‌هایی در برابر اجرای طرح مولد‌سازی هستیم که این مقاومت‌ها در بسیاری از موارد حاصل نگاه مدیران است چون علاقه‌ای ندارند در زمان مدیریتشان ملکی را از دست دهند.

وی افزود: برخی از مدیران از دست دادن املاک را در مولدسازی مانند بازگشت بودجه به خزانه عیب می‌دانند در حالی که مولد‌سازی حُسنی بزرگ برای مدیران به شمار می‌آید و کاری جهادگونه است.

بازیان گفت: اعتقاد ما این است که مولدسازی به جایی نخواهد رسید مگر اینکه سه اصلِ از دستگاه، با دستگاه و برای دستگاه در آن رعایت شود چنانچه معتقدیم تا زمانی که خود دستگاه‌های اجرایی به این درک نرسند و پای کار انجام مولد‌سازی نیایند این طرح به سرانجام نخواهد رسید.

وی تاکید کرد: یکی از راه‌های تشویق دستگاه‌های اجرایی به مولد‌سازی این است که منابع حاصل از مولد‌سازی برای خود دستگاهِ اجراییِ صاحب ملک هزینه شود.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی کشور راهبردِ از استان، با استان و برای استان را دیگر رویکرد مولد‌سازی در کشور دانست و اظهار داشت: مولدسازی در مدیریت زمانی و فرآیندی دچار مشکل بود از این رو اختیارات مولد‌سازی را به استان‌ها واگذار کردیم و تنها کاری که در پایتخت انجام می‌شود قیمت‌گذاری نهایی است که آن هم به زودی به استان‌ها واگذار خواهد شد‌ و اختیارات استان‌ها و استانداران برای اجرای این طرح بیشتر خواهد شد.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • واریز مستمری ۲۹ هزار خانوار کمیته امداد البرز
  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • تشریح برنامه‌های خدمت به مددجویان کمیته امداد اصفهان در دهه کرامت
  • قیمت‌گذاری‌ها در مولد‌سازی به استان‌ها واگذار خواهد شد
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • مشارکت بیش از ۵ هزار معلم قزوینی در طرح اکرام ایتام
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند